logo_forslag_5.jpg

 
 
 
brynek02.jpgbrynek03.jpg

Åpningstider 

Mandag

07.00 - 17.00

Tirsdag

07.00 - 20.00

Onsdag
07.00 - 16.00

Torsdag

07.00 - 20.00

Fredag
07.00 - 14.00

 

 

Ring 51485018

for timebestilling

Eller kom innom på

våres åpningstider.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Om ossSkriv ut  Skriv ut

Atle Aarre

Atle Aarre

Atle var ferdig utdannet kiropraktor fra Palmer College of Chiropractic i 1991. Før det hadde interessen for å bli behandler blitt vekket under utdanning innen idrett på midten av 1980-tallet. Etter endt skolegang ble turnustjeneste + ett år til gjort unna som kiropraktor på Stabekk i Bærum før egen klinikk ble åpnet på Bryne i 1993.

Atle har tatt mye ekstrautdanning i behandling av idrettsskader og har også siden 2003 fungert som foredragsholder for dette både i Norge og resten av Europa sammen med kollega Atle Torstensen fra Egersund. For denne innsatsen ble Atle og Atle hedret i 2006 med tittelen "Årets Kiropraktorer" av Norsk Kiropraktorforening.

Etter å ha jobbet i solopraksis i noen år etter oppstarten på Bryne, har vi siden 1996 tatt imot nyutdannede turnuskiropraktorer og mange har til nå gått sine første år i praksis ved klinikken.

  

 

Alexander Bergmann

alexander.png

Alexander graduerte fra Welsh Institute Of Chiropractic juli 2016. Etter ett år som turnuskiropraktor i Cornwall, England har han kommet tilbake til Norge for å jobbe her på Bryne. Alexander har også gjennomført flere kurs i forskjellige behandlingsteknikker, idrettskiropraktikk og behandling av ekstremiteter. Hvis du er interessert i håndball vil du mest sannsynlig se Alexander i Nærbøhallen der han er kiropraktor for A laget til Nærbø herrer.

 

 

Karianne Austbø Moi

karianne.png

Karianne fullførte kiropraktorutdannelsen ved Life University i Altanta, USA i desember 2017 og startet sin turnustjeneste her på Bryne kiropraktorklinikk i januar. I tillegg til kiropraktorutdanningen har hun tatt en mastergrad i idrettshelsefag med fordypning i idrettskiropraktikk, noe som blant annet innebar å gi kiropraktorbehandling til college-idrettsutøvere i USA. Karianne har i tillegg til idretten alltid hatt stor interesse for helse generelt, og det var kombinasjonen av disse som førte til valget om å bli kiropraktor.

 

 

 

 

 

Design by   inBusiness      Powered by   iTools