PJST1952

Atle Aarre

Atle var ferdig utdannet kiropraktor fra Palmer College of Chiropractic i 1991. Før det hadde interessen for å bli behandler blitt vekket under utdanning innen idrett på midten av 1980-tallet. Etter endt skolegang ble turnustjeneste + ett år til gjort unna som kiropraktor på Stabekk i Bærum før egen klinikk ble åpnet på Bryne i 1993.

Atle har tatt mye ekstrautdanning i behandling av idrettsskader og har også siden 2003 fungert som foredragsholder for dette både i Norge og resten av Europa sammen med kollega Atle Torstensen fra Egersund. For denne innsatsen ble Atle og Atle hedret i 2006 med tittelen "Årets Kiropraktorer" av Norsk Kiropraktorforening.

Etter å ha jobbet i solopraksis i noen år etter oppstarten på Bryne, har vi siden 1996 tatt imot nyutdannede turnuskiropraktorer og mange har til nå gått sine første år i praksis ved klinikken.

atle@brynekiropraktor.no

Karianne Austbø Moi

Karianne fullførte kiropraktorutdannelsen ved Life University i Atlanta, USA i 2017 og har siden det jobbet her på Bryne Kiropraktorklinikk. Hun har også en mastergrad i idrettshelsefag med fordypning i idrettskiropraktikk. Gjennom masteren fikk hun være del av det idrettsmedisinske teamet på to amerikanske universiteter, og har erfaring med å jobbe med utøvere i flere forskjellige idretter. Karianne har i tillegg til idretten alltid hatt stor interesse for helse generelt, og det var kombinasjonen av disse som førte til det klare valget om å bli kiropraktor.

I tillegg til jobben på Bryne Kiropraktorklinikk har Karianne også i flere år vært kiropraktor for Nærbø håndballs damelag.

kariannemoi.kiropraktor@gmail.com

PJST1973
PJST1993

Endre Hatlen

Endre fullførte kiropraktorutdannelsen ved AECC University College i Bournemouth, England i 2019. Etter endt utdanning flyttet han tilbake til Norge for å begynne å jobbe her på Bryne kiropraktorklinikk. I løpet av utdannelsen har han opparbeidet seg god erfaring med behandling av nerve-, muskel- og skjelettsystemet. Han har også videre kursing innenfor behandlingsteknikker, idrettsskader og behandling av ekstremiteter. Endre behandler pasienter i alle aldre med ulike problemer, hvor han vil undersøke årsaken til dine plager å gi en spesifikk behandling tilpasset dine behov. Dette for å oppnå gode resultater og unngå tilbakefall.

endre.kiropraktor@gmail.com